Benchmark er en
kvalitetsmarkise

Sammensat af kvalitetskomponenter kan Benchmark konkurrere med de dyreste markiser på markedet. Til 2/3 af prisen.

Markisen er produceret i Tyskland hos en af Europas bedste markiseproducenter med 120 års erfaring.

Motoren

Kvalitet med garanti

Når det kommer til markiseelektronik er Somfy klart det bedste på markedet. Derfor leveres Benchmark naturligvis med en Somfy motor. Denne motor er enormt pålidelig, kræver ingen vedligeholdelse og leveres med 5 års fuld garanti (den forventede levetid er 20-30 år).

Bekvem og lydløs

Motoren er udvilket specifikt til markiser. Den er kraftig nok til let og lydløst at køre markisen ind og det er nemt at indstille motoren til en maksimalt udrulning af markisen. Derudover er den designet til let at kunne kobles sammen med andet udstyr, fx den medfølgende vindvagt.

Fjernbetjening

Maksimal kontrol — minimal besvær

Den medfølgende fjernbetjening gør det let og elegant at styre din markise. Et enkelt klik og markisen kører til den forudindstillede position. Markisen kan også let stoppes i bevægelsen i en ønsket position. Fjernbetjeningen sender radiobølger som gør at fjernstyringen også kan benyttes gennem vægge og derved benyttes både ude og inde. Modtageren er integreret i markisen hvilket gør at det ikke er nødvendigt med en ekstra boks eller lignende. Minimalistisk og lækker løsning.

Vindsensor

Integreret sikkerhed

Markisen leveres med en integreret vindsensor skjult i markisens forbom. Vindsensoren måler hele tiden om den er i bevægelse og hvor meget. Hvis der bliver målt en meget stor bevægelse, sender vindsensoren et trådløst signal til markisens motor således at markisen automatisk ruller ind. Det giver dig en ekstra sikkerhed hvis du har glemt at rulle markisen ind eller hvis det pludseligt blæser op mens du er indendøre. Man kan let indstille hvilket niveau man ønsker at sensoren skal aktivere indrulning.

Vindklasse

Mere for pengene

Benchmark er certificeret til vindklasse 2. Det betyder at markisen og medfølgende beslag er godkendt til vindstyrker op til og med 29 km/t (8 m/s). I praksis betyder dette blot at markisen ikke skal være rullet ud når det blæser så meget at man ikke selv har lyst at være udendøre.

Vindklasse 2

Dug

300 gram/kvm akryl dug

Benchmark leveres med en kvalitetsdug fra østrigske Sattler. Dugen er udført i 100% acryl og kvaliteten er 300 gram/kvm. Desuden er dugene UV-testede med en beskyttelsesfaktor på omkring 80 således at du er beskyttet mod de skadelige stråler fra solen.

Fås i hvid og grå

Vi har to markiserfarver på lager: Råhvid dug og grå dug. Du kan gratis bestille en stofprøve hjem på disse to farver.

Kassetten

Ekstruderet aluminium

Markisens kassette er udført i den stærkeste type aluminium som findes, nemlig ekstruderet aluminium. Denne type aluminum fremstilles ved at presse aluminium gennem en gevindskærer hvilket har to store fordele: For det første er det muligt at fremstille komplekse udskæringer. For det andet vil materialet kun blive udsat for træk- og trykkræfter hvorved det ikke vil tage skade under produktion.

Overslagssikring

I markisens kassette er indbyttet en såkald overslagssikring. Overslagssikring er sikring at markisen ikke 'flapper op', hvis der kommer vind ind under dugen. Det gøres via et specialkonstrueret led, som sidder mellem kassette og markisearme.

Når en udrullet markise går i stykker på grund af en vindskad, er det som oftes på grund af at markisen løftes op af vinden og herefter falder hårdt ned. Tests i vindtunnel viser at denne type markisesikring beskytter netop mod denne type skade.

Arme

40 kg pr. arm

Markisens to knækarme er udført i aluminium. Leddet er fjederbelastet og holdes i spænd af to stålwires således at dugen holdes stram. Markisesarmenes konstruktion og fastgørelsen til kassetten gør at hver markisearm er i stand til at holde til en last på 40 kg. Herved overgår Benchmark langt standarden for vindklasse 2 markiser som specificerer at hver arm skal kunne holde til en last på 22 kg per arm.

5 års garanti

Yes, korrekt. Uanset om det gælder elektronik, kassette, dug eller andet dækker vores garanti. Den eneste ting vi ikke dækker for er hvis markisen har fået blæstskader fordi den har været rullet ud i hård vind. Ellers dækker vi fuldt ud i 5 år.

Klar til at eje en Benchmark-markise?
Ja, jeg vil gerne ringes op for at bestille en Benchmark-markise.
Du er velkommen til at ringe til os for spørgsmål eller for at bestille din Benchmark
Stadig i tvivl? Besøg vores spørgsmål & svar eller klik for at se prisen på din markise
96 62 62 62