Bag markisen.
Mød eksperterne.

Hos Markiseeksperten er vi lidt anderledes. Vi forhandler nemlig kun een markisemodel: Benchmark. Det gør vi fordi vi har prøvet lidt af hvert og selv er overbevist om at vi simpelthen har fundet frem til det bedste produkt til prisen! Faktisk er markisen så god at vi uden at blinke med øjnene løbende bestiller store ordrer af denne type markise hjem på vores danske lager. Det gør vi fordi vores kunder er glad for at kunne få leveret deres markise hurtigt. Faktisk er Markiseeksperten den eneste markiseforhandler i landet som har kvalitets-markiser liggende på lager. Men det tør vi godt - vi ved at markiserne er en god investering og nok skal blive solgt hurtigt til tilfredse kunder.

Moderne markisebutik

Markiseeksperten er en moderne og minimalistisk butik med et simpelt ønske om at tilbyde markedets bedste markise til den lavest mulige pris - hurtigt og med god service. For at imødekomme drømmen om lave priser har Markiseeksperten ingen show-rooms, ingen fastansatte montører, ligesom der kun tilbydes gratis opmåling til vores kunder.

Desuden bestilles store ordrer af markiser hjem, hvilket giver fordelagtige indkøbspriser og lave priser på fragt. Dette gør at vi kan køre vores priser absolut i bund! Til gengæld har vi opbygget landets bedste markise-hjemmeside med masser af lækre markise-billeder, dokumentation af al markisens teknik samt gode muligheder for at komme i kontakt med eksperterne via telefon, mail, kontaktformularer, chat mv. Velkommen til en moderne markisebutik!

Verden rundt efter markiser

Når vi hos Markiseeksperten praler med at sælge en markise i verdensklasse er det ikke uden grund. I vores søgen på kvalitets-markiser til gode priser har vi været vidt omkring - lige fra Kina til Nordeuropa. Vi endte med at finde guldet i Tyskland i form af Benchmark-markisen. Siden da har vi udelukkende forhandlet Benchmark - og med stor succes. Vores kunder elsker markisen ligesom markisen har været i flere kendte aviser og blade bl.a. Bo Bedre, Alt for Damerne, Ide Nyt og mange flere.