Markiseeksperten logo

Bag markisen – Mød eksperterne

Hos Markiseeksperten er vi lidt anderledes. Vi forhandler nemlig kun én markisemodel: Benchmark. Det gør vi, fordi vi har prøvet lidt af hvert og selv er overbevist om, at vi simpelthen har fundet frem til det bedste produkt til prisen! Faktisk er markisen så god, at vi uden at blinke med øjnene løbende bestiller store ordrer af denne type markise hjem til vores danske lager. Det gør vi, fordi vores kunder er glade for at kunne få leveret deres markise hurtigt. Faktisk er Markiseeksperten den eneste markiseforhandler i landet, som har kvalitetsmarkiser liggende på lager. Men det tør vi godt — vi ved, at markiserne er en god investering og nok skal blive solgt hurtigt til tilfredse kunder.

Moderne markisebutik

Markiseeksperten er en moderne og minimalistisk butik med et simpelt ønske om at tilbyde markedets bedste markise til den lavest mulige pris — hurtigt og med god service. For at imødekomme drømmen om lave priser har Markiseeksperten ingen showroom og ingen fastansatte montører, ligesom der kun tilbydes gratis opmåling til vores kunder. Desuden bestilles store ordrer af markiser hjem, hvilket giver fordelagtige indkøbspriser og lave priser på fragt. Dette gør, at vi kan køre vores priser absolut i bund! Til gengæld har vi opbygget landets bedste markise-hjemmeside med masser af lækre markise-billeder, dokumentation af al markisens teknik samt gode muligheder for at komme i kontakt med eksperterne via telefon, mail, kontaktformularer, chat mv. Velkommen til en moderne markisebutik!

Verden rundt efter markiser

Når vi hos Markiseeksperten praler med at sælge en markise i verdensklasse, er det ikke uden grund. I vores søgen efter kvalitetsmarkiser til gode priser har vi været vidt omkring - lige fra Kina til Nordeuropa. Vi endte med at finde guldet i Tyskland i form af Benchmark-markisen. Siden da har vi udelukkende forhandlet Benchmark - og med stor succes. Vores kunder elsker markisen, ligesom markisen har været i flere kendte aviser og blade, bl.a. Bo Bedre, ALT for damerne, idényt og mange flere.