Ekstraudstyr til din Benchmark
— lige til at koble til

Solsensor
Solsensor
Mere for pengene

Somfys solsensor er lige til at slutte til din Benchmark. Med denne enhed kan du let indstille din markise til automatisk at rulle ud, når solen skinner, og rulle ind igen, når solen stopper med at skinne igen. Solsensoren kan fx benyttes til at undgå uønsket solindfald i din stue. Kombineret med den medfølgende vindsensor vil markisen automatisk rulle ud ved solskin, men selv rulle ind igen, hvis det blæser op.

2.999 kr.
Bestil
Fjernbetjening
Mere for pengene

Der medfølger en Somfy-fjernbetjening, når du bestiller en Benchmark-markise. Denne fjernstyring har én kanal og kan bruges til at køre din markise ud og ind. Ønsker du en ekstra fjernbetjening med flere kanaler, kan dette bestilles som ekstraudstyr. Den kan bruges til at tilkoble andet udstyr, fx en spotskinne, terrassevarmer eller andet.

899 kr.
Bestil
Spotskinne
Mere for pengene

Benchmark-spotskinnen er en let og lækker form for udebelysning. Lyset styres direkte med en Somfy-fjernstyring, så du bekvemt kan styre lyset. Derudover leveres spotskinnen med lysdæmper, så du kan tilpasse lyset til både oplysning og hyggebelysning. Skinnen leveres med fire halogenspots og skal kobles til 230 V.

7.999 kr.
Bestil
Ekstraudstyret er ikke inkluderet i normalprisen, men købes separat.
Klar til at eje en Benchmark-markise?
Ja, jeg vil gerne ringes op for at bestille en Benchmark-markise.
Du er velkommen til at ringe til os med spørgsmål eller for at bestille din Benchmark
Stadig i tvivl? Besøg vores spørgsmål & svar-side, eller klik for at se prisen på din markise
96 62 62 62