Ekstraudstyr til din Benchmark
— lige til at koble til

Solsensor
Solsensor
Mere for pengene

Somfys solsensor er lige til at slutte til din Benchmark. Med denne enhed kan du let indstille din markise til automatisk at rulle ud når solen skinner og rulle ind igen når solen stopper med at skinne igen. Solsensoren kan fx benyttes til at undgå uønsket solindfald i din stue. Sammen med den medfølgende vindsensor vil markisen automatisk rulle ud ved solskin, men selv rulle ind igen hvis det blæser op.

2.999 kr.
Bestil
Fjernbetjening
Mere for pengene

Der medfølger en Somfy fjernbetjening når du bestiller en Benchmark markise. Denne fjernstyring har en kanal og kan bruges til at køre din markise ud og ind. Ønsker du en ekstra fjernbetjening med flere kanaler kan dette bestilles som ekstraudstyr. Det kan bruges til at tilkoble andet udstyr, fx en spotskinne, terrassevarmer eller andet.

1.999 kr.
Bestil
Spotskinne
Mere for pengene

Benchmark spotskinnen er en let og lækker form for udebelysning. Lyset styres direkte med en Somfy fjernstyring så du bekvemt kan styre lyset. Derudvoer leveres spotskinnen med lysdæmper, så du kan tilpasse lyst til både oplysning og til hyggebelysning. Skinnen leveres med fire halogenspots og kobles til 230 V.

7.999 kr.
Bestil
Ekstraudstyret er ikke inkluderet i normalprisen. Dette købes separat.
Klar til at eje en Benchmark-markise?
Ja, jeg vil gerne ringes op for at bestille en Benchmark-markise.
Du er velkommen til at ringe til os for spørgsmål eller for at bestille din Benchmark
Stadig i tvivl? Besøg vores spørgsmål & svar eller klik for at se prisen på din markise
96 62 62 62