Markiseeksperten logo

Somfy - Ekspert i motorisering og styring

Virksomheden, som leverer teknologien til vores Benchmark-markiser, herunder motor, fjernbetjening og vindsensor, er en fransk virksomhed ved navn Somfy.

I denne artikel vil du kort blive præsenteret for virksomheden for ultimativt at lære mere om Benchmark-markisen og dens mange fordele for dig.

Franske Somfy er først og fremmest en sand gigant, når det kommer til motorer og styringer til bevægelige dele som markiser, persienner gitre og lignende.

Det er en virksomhed, som har mere end 50 års erfaring, hvorfor de i den grad er erfarne på området – og ikke mindst kendte for altid at levere kvalitet, innovation og stærke produkter. Somfys mangeårige erfaring og viden har endvidere gjort dem til verdens førende virksomhed indenfor netop motorisering og styring.

Med en Benchmark-markise får du altså kort og godt indmad og teknologi, der er bygget og leveret af en vaskeægte ekspert, hvor du trygt kan stole på kvaliteten og funktionaliteten.

Her i artiklen vil du lære mere om Somfy, herunder deres visioner og erfaring samt de konkrete teknologier, de leverer til vores Benchmark-markiser.

Lad os komme i gang!

En fransk kæmpe med lang erfaring og evne til at tilpasse sig markedet

Somfy er en fransk virksomhed, som blev grundlagt helt tilbage i 1960, og som specialiserer sig i at udvikle motorer og styringssystemer til åbne-/lukkemekanismer på fx markiser. I dag har Somfy mere end 7.800 ansatte samt over 114 datterselskaber og 51 kontorer verden over.

Selvom virksomheden er fransk, genererer den mere end 76 pct. af sit salg udenfor Frankrig. I praksis genereres dette salg i over 60 forskellige lande, hvilket i den grad gør Somfy til en global virksomhed.

Som virksomhed har Somfy en stærk kultur for innovation, hvilket gør, at de efter mere end 50 år stadig formår at holde sig i front blandt de førende virksomheder på området.

Helt konkret gør Somfy det, at de løbende tilpasser sig de krav og behov, nye bygninger – både private og erhvervsmæssige – stiller i forhold til styring og funktionalitet. Dette opnås gennem et stærkt internationalt distributionsnetværk, hvilket altid holder virksomheden ajour med behovene hos kunder i forskellige regioner og lande – så de altid kan tilpasse og innovere baseret på faktiske og aktuelle behov.

Således stiller Somfy skarpt på de behov, der opstår direkte hos slutkunden, hvorved de altid er i stand til at levere løsninger, der passer til dine ønsker og behov.

Et visionært foretagende med sunde værdier

Foruden at have mange års erfaring og en unik evne til altid at holde sig opdateret på markedets udfordringer og behov, så er Somfy i den grad en virksomhed, der bygger på sunde værdier og en stærk vision.

Somfys vision er:

”To thrive as a business and a company in the future, we must have a clear vision of what we want that future to look like. Our vision is the starting point from which all our decisions flow.”

Hvilket groft sagt betyder, at Somfy ser det som en forudsætning at have en klar vision for, hvordan de ønsker, fremtiden skal se ud, hvis de skal kunne fortsætte med at excellere og klare sig godt i fremtiden. Ergo er alle deres beslutninger også truffet med denne vision in mente.

Og hertil hører, at Somfy tror på, at det basale ønske (iboende i alle mennesker) om at forbedre ens eget liv er direkte forbundet med teknologiske løsninger.

Somfy ønsker dermed at innovere og skabe teknologiske løsninger for ultimativt at imødekomme dette ønske og gøre det muligt for alle at bruge teknologi til at bedre deres liv; for alle tilstræber at skabe et bedre liv for sig selv.

Det er store ord, men ikke desto mindre ord, som Somfy har formået at leve efter i mange år, og som ikke mindst har ført til resultater og løsninger, der i dag bruges i hele verden.

Hertil er Somfys vision og succes bygget op omkring fire stærke værdierboldnessrespectopenness og proximity.

Disse fire værdier danner grundlag for tankegangen og arbejdsmåden hos Somfy, og de dækker hver især over følgende:

  • Boldness
    Skab en sand pionerånd, og søg altid forbedring.
  • Respect
    Handl altid baseret på behovene fra interne og eksterne interessenter samt ikke mindst ud fra sociale og samfundsmæssige ansvar.
  • Openness
    Plej nye generationer og international forskellighed. Fordr vækst i enhver ansat både som individ og som teamplayer.
  • Proximity
    Vedligehold ægte og tætte bånd i virksomheden samt til kunder, partnere og lokalsamfundet.

Somfys vision og værdier vidner om en ansvarsbevidst og innovativ virksomhed, som bygger på sunde holdninger og en fornuftig tilgang til deres område.

Summa summarum er franske Somfy en virksomhed, du finder sunde og stærke værdier hos. Værdier, som i sidste ende har været med til at gøre Somfy til den førende spiller på verdensplan indenfor sit ekspertiseområde.

Somfy gør din Benchmark-markise pålidelig og nem at anvende

Som du kan forstå på førnævnte, så bygger Benchmark-markisen på teknologi fra en erfaren ekspert, som forstår at tilpasse sig dine behov og krav – og ikke mindst at levere ordentlig og stærk kvalitet.

Vi er selvsagt stolte over, at vores Benchmark-markiser kommer med indmad og teknologi fra Somfy, da det er en direkte garanti for holdbare og effektive løsninger.

Mere konkret leverer Somfy tre ting til vores Benchmark-markiser: motoren, fjernbetjeningen og vindsensoren.

  • Motoren
    Motoren fra Somfy er et sandt kvalitetshåndværk, som giver dig stor pålidelighed. Først og fremmest kræver motoren ingen vedligeholdelse, og så har den en forventet levetid på hele 20-30 år. Hertil får du 5 års fuld garanti med en motor fra Somfy.
    Foruden at være pålidelig og særlig robust er motoren specifikt udviklet til markiser og imødekommer derfor en markises behov til punkt og prikke. Motoren er kraftig nok til, at den nemt kan rulle markisen helt ud, samtidig med at den er helt og aldeles lydløs.
  • Fjernbetjeningen
    Den næste del, Somfy leverer til vores Benchmark-markiser, er fjernbetjeningen, som gør betjeningen af din markise nem og ubesværet. Med fjernbetjeningen kan du styre din markise efter behov og med få klik rulle markisen ud til en forudbestemt position eller stoppe den i dens bevægelse i en ønsket position.
    Fjernbetjeningen sender radiobølger, hvilket betyder, at fjernstyringen kan foregå gennem vægge – ude eller inde – og i det hele taget på alle tænkelige måder. Fjernbetjeningen fra Somfy gør det til en leg at betjene din markise.
  • Vindsensor
    Den sidste ting, Somfy stolt leverer til vores markiser, er vindsensorsystemet, som er med til at beskytte din Benchmark-markise mod kraftig vind.
    Vindsensorsystemet er integreret i markisens forbom og måler konstant, hvor meget bevægelse der er i markisen. Ved meget kraftige vindstød og bevægelser sender sensoren et trådløst signal til motoren om, at markisen skal rulles ind. Skulle du således glemme at rulle din markise ind, så sørger markisen for helt automatisk at beskytte sig selv mod hårdt vejr.

Du kan læse mere om de tre teknologier fra Somfy på denne side, hvor du også kan se factsheets fra Somfy til hhv. vindsensoren og fjernbetjeningen.

Kvalitet og pålidelighed

Med ovenstående artikel har du forhåbentligt fået et godt indtryk af Somfy samt ikke mindst en god forståelse for, hvorfor vi vælger at benytte deres teknologi i vores Benchmark-markiser her hos Markiseeksperten.

Teknologi fra Somfy sikrer, at din Benchmark-markise kan bruges i mange år ud i fremtiden – og altid på en nem og bekvem måde, så din oplevelse bliver så god som muligt.

Her hos Markiseeksperten er vi stolte af, at teknologien – som gør vores Benchmark-markiser til en sand fornøjelse at bruge – bliver leveret af en mester på området.

Vi håber ikke mindst, at vi med denne artikel har været med til at udvide din horisont og viden om, hvad du får med en Benchmark-markise.

Hvis du har spørgsmål til teknologien, Somfy eller Benchmark markisen i sin helhed, så er du altid velkommen til at kontakte os direkte.